Atatürk törenle anıldı

ANTALYA'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni nedeniyle çelenk töreni Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlendi.

10 Kasım 2017 Cuma 10:54
Atatürk törenle anıldı

Törene Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Başsavcı Ramazan Solmaz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve çok sayıda protokol üyesiyle siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinden katılım oldu.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıldönümü dolayıylayla düzenlenen çelenk törenine yoğun katılım oldu. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi adına iki meşalenin de yakıldığı Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından saat 09.05'te sirenler eşliğinde iki dakika süreyle saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törenin resmi kısmı tamamlandı. Resmi törenin ardından diğer siyasi parti ve sivil tolum örgütlerinin çelen sunumları gerçekleştirildi.

Diğer yandan siren sesiyle birlikte vatandaşlar da bulundukları yerde saygı duruşunda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.