ASMEK'te meslek öğrendi, kendi işyerini açtı

ANTALYA Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) ve KOSGEB'in ortaklaşa düzenlediği projede Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan Özlem Altunsöğüt, kendi işyerinin sahibi oldu.

31 Mayıs 2016 Salı 17:07
ASMEK'te meslek öğrendi, kendi işyerini açtı
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bir hizmeti olan ASMEK'in açtığı 192 saatlik Ev Yemekleri Kursu'nu başarıyla bitiren ev kadını Özlem Altunsöğüt, ardından 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamladı. ASMEK ve KOSGEB'in ortaklaşa düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin ardından eşi Didar Altunsöğüt ve kardeşi Eyüp Altunsöğüt'ün desteğini alan Özlek Altunsöğüt, Güllük Caddesi'nde Harman Cafe isimli restoranını açtı. Eşi ve ablasıyla birlikte Harman Cafe'yi işleten Özlem Altunsöğüt, kendi işletmesinin sahibi olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.



ASMEK OLMASAYDI AÇAMAZDIM



Aldığı eğitimlerle kendisini geliştirdiğini anlatan Özlem Altunsöğüt, "Öncelikle ASMEK kurslarını açan Başkanımız Menderes Türel'e minnettar olduğumu söylemek istiyorum. ASMEK olmasaydı, böyle bir işin sahibi olamazdım. ASMEK'te görev yapan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Restoranının açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Timuçin Bayraktar yaptı.

Son Güncelleme: 31.05.2016 17:08
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.