Asker ailelerine 250 TL yardım

Muhtaç asker ailelerine maaş bağlanmasıyla ilgili çalışmalar, Aksu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülüyor. İlçede 60’a yakın aile, maaş bağlanması için başvuruda bulundu.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 09:39
Asker ailelerine 250 TL yardım
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla muhtaç asker ailelerine 250 TL maaş bağlanmasıyla ilgili çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. Aksu’da da kendilerine maaş bağlanmasını talep eden asker aileleri, müracaatlarına devam ediyor. Asker aylığı almak isteyen aileler, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuruyor. 

60 AİLE BAŞVURDU

Aksu’da şu ana kadar 60’a yakın ailenin asker maaşı için başvuruda bulunduğunu ifade eden İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Derya Kasım Bilge, “Muhtaç asker ailelerine maaş bağlanacağıyla ilgili açıklamalar yapıldıktan sonra, Aksu’da da 60’a yakın asker ailemiz müracaatta bulundu. Başvurular devam ediyor” dedi.


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 11:42
Anahtar Kelimeler:
AksuAsker AileleriYardım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.