Aşk çikolataları vitrinde

 ANTALYA'da 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü hazırlıkları tamamlandı. Sevgililer gününe özel hazırlanan aşk çikolataları vitrinlerde yerini aldı.

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:45
Aşk çikolataları vitrinde

Sevgililer gününe özel hazırlanan hediyelik çikolata, pasta ve oyuncaklar, kalp şeklindeki kutularıyla birlikte vitrinleri süsledi.

'Sevginizi anlatmanın en tatlı yolu' sloganı ile 14 Şubat'a özel stant hazırlayan Özlem Pastanesi, aşk pastaları ve kalpli çikolatalarını 'Aşk' köşesinde sergiliyor. Kalpli çikolataların, şekerlerin ve drajelerin yanı sıra kalp şeklindeki oyuncaklar ve ayıcıklar da satışa çıktı.

Özlem Pastanesi İşletme Müdürü Cengiz Ayne, “Çiftlerin yüzünde tatlı bir gülümse bırakmak istiyoruz. Bu nedenle birçok alternatif hazırladık" dedi. Special kalp şeklindeki özel pastaların 40 TL ile 90 TL arasında satıldığını hatırlatan Ayne, “İstenilen şekli ve fotoğrafı pastaların üzerine baskı şeklinde yapabiliyoruz. Kalp kutulu çikolatalarımız 44 TL ile 169 TL arasında değişen fiyatlarda satışa çıkıyor. Ayıcıklı çikolata 75 TL, tane olarak kalpli kurabiye 9 TL, fıstıklı kalp ise 7 TL'den satılacak" dedi.

'İyi ki varsın aşkım' adlı çikolata ise 30 TL'den alıcı bulacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.