ASFİM'de yeni dönem kayıtları başladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) yeni dönem kayıtları başladı. İnternet üzerinden yapılan online başvurular 8 Mart'ta sona erecek.

26 Şubat 2020 Çarşamba 17:14
ASFİM'de yeni dönem kayıtları başladı

ANTALYA, (DHA) -
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, Antalyalıları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'de 25 Şubat'ta başlayan yeni dönem kayıtları 8 Mart'ta sona erecek. Spor kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşların, 8 Mart'a kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

KURSLAR 16 MART'TA BAŞLIYOR

ASFİM'de yeni dönem kurslar ise 16 Mart'ta başlayacak. Antalya merkez ve ilçelerde yer alan 13 spor salonunda profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunulan ASFİM'lerde kursiyerler, fitness, ağırlık merkezi, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve temel jimnastik yaparak sağlıklı yaşıyor. Spor yapmak isteyen 15 yaş üzeri vatandaşlar ASFİM'lerden ücretsiz yararlanabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.