Asfalt ihalesi TBMM’de ele alınacak.

Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız ve Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti. Daha sonra CHP Antalya Milletvekilleri Devrim Kök ve Çetin Osman Budak ile görüşen heyetin, asfalt ihalesinde yaşanan yolsuzlukla ilgili, TBMM’de görüşülmesi için bir dosya takdim ettikleri ifade edildi.

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:34
Asfalt ihalesi TBMM’de ele alınacak.

CHP’li Yıldız ve Yıldırım geçen hafta Ankara’da mesai yaptı. Ankara’ya giden CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız ile Aksu Belediyesi eski Başkanı İsa Yıldırım, CHP’ Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’nin Antalya Milletvekilleri Devrim Kök ve Çetin Osman Budak ile ayrı ayrı görüşme olanağı sağladılar. Yapılan görüşmelerle ilgili bilgi veren CHP’li Yıldız ve Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na son dönemlerde Aksu’dan yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi verdiklerini, Antalya milletvekillerine de, tartışmaların odağında olan, aynı zamanda yaklaşık olarak 7 milyon TL kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle, Antalya 2‘ inci İdare Mahkemesi tarafından itiraz yolu kapalı olmak kaydıyla verilen Yürütmeyi durdurma kararını içeren bir dosyayı, TBMM Genel Kurulunda görüşülmesi için takdim ettiklerini ifade ettiler.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.