Asat Veznesi Hafta Sonu Açık Olacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü merkez binasında hafta sonları da tahsilat veznesini açık bulunduracak.

30 Mayıs 2014 Cuma 19:41
Asat Veznesi Hafta Sonu Açık Olacak
 Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü merkez binasında hafta sonları da tahsilat veznesini açık bulunduracak. Vatandaşlar, Cumartesi ve Pazar günleri de ödeme yapabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü yeni bir uygulama başlatarak 23 Mayıs 2014 tarihinden itibaren ASAT Merkez Binası'nda bulunan Tahsilat Veznesi'ni Cumartesi ve Pazar günleri de 08.00 ile 16.45 saatleri arasında açık bulunduracak. ASAT bu uygulama ile vatandaşların mesai dışında da ödeme yapabilmesine imkan sağladı. 6360 sayılı 14 İlde Büyükşehir Belediyesi ve 27 ilçe kurulması ile bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükmü gereğince 31.03.2014 tarihinden itibaren ASAT Genel Müdürlüğü'nün hizmet alanının il mülki sınırlarını genişletilerek Antalya'nın bütün köy ve ilçelerinin su ve kanalizasyon işleri ASAT'a devredildiği bildirildi.

ASAT yetkilileri, geçiş çalışmalarının devam ettiğini, sisteme giriş işlemleri tamamlanan Alanya ve Kemer ilçelerinin su fatura tahsilatlarının PTT ve Denizbank Şubeleri'nden yapılmaya başlanıldığını duyurdu. Ayrıca yetkililer isteyen vatandaşların vadesi geçmiş faturalar da dahil merkez ilçelerin yanı sıra Alanya ve Kemer İlçelerine ait su borçlarını da ASAT veznelerinden nakit veya kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi kurumsal internet sayfaları olan www.asat.gov.tr adresinden de kredi kartı ile ödeyebileceklerini bildirdi. 

Son Güncelleme: 30.05.2014 19:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÜZEL OLMUŞ 2014-05-31 12:16:17

teşekkürler cok iyi olmuş allah razi olsun kim yapmiş ise