ASAT'tan ilçelere hizmet

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, ilçelerin içme suyu, alt ve üstyapı eksiklerini tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

13 Şubat 2018 Salı 15:09
ASAT'tan ilçelere hizmet

ASAT ekipleri, Antalya'nın dört bir tarafında kanalizasyon, altyapı imalatlarına devam ederken, mevcut altyapı sistemlerinin bakımını da ihmal etmiyor. Antalya merkezi ve ilçelerdeki kanalizasyon, yağmursuyu drenaj hatları, olası su baskınlarını önlemek için ekipler tarafından sürekli kontrol altında tutuluyor. Hatlar, son teknoloji araçlarla temizleniyor. Ekipler, uygulamalar sırasında kullanılan teknik donanımla hat içlerinden görüntü alabiliyor. Bu sayede tıkanıklığın tespit edildiği hatlar basınçlı su ve çeşitli yöntemlerle temizlenerek sorunsuz bir şekilde hizmet vermesi sağlanıyor.

FİNİKE'YE İÇME SUYU HATTI

ASAT ekipleri, Kaş'tan Gazipaşa'ya, Gündoğmuş'tan Elmalı'ya, Akseki'den Kemer'e, Finike'den Alanya'ya, alt ve üstyapı, içme suyu hattı ve kanalizasyon sorunlarını bir bir tespit edip gereken çalışmaları yapıyor. ASAT Finike ekipleri, Yeni Mahalle'de eski içme suyu hatlarını yenileniyor. Finike 510 Sokak'ta yürütülen deplase çalışmaları ile eski içme suyu boruları değiştirilerek yerine yeni dünya standartlarında içme suyu hattı döşeniyor. Toplamda 650 metrelik hat çalışmasının yarıdan fazlası tamamlanmış durumda.

KÜÇÜKHASBAHÇE'YE ALTYAPI

ASAT Genel Müdürlüğü Alanya Şubesi de mevcut altyapıyı şehirleşmenin getirdiği yeniliklere göre düzenliyor. Bu uygulamalar kapsamında Küçükhasbahçe Mahallesi'nde kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye kanalı çalışması yapıldı. Kanalizasyon bağlantıları düzenlenerek yeni açılan çevre yolu ile uyumlu hale getirildi. Bölgede eskiden yapılmış olan uygunsuz açık yağmur suyu kanalları kaldırılırken yerine modern kentsel altyapı standartlarında drenaj hatları yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.