Asansör denetimlerinde Covid-19 önlemi

MAKİNE Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi, asansörlerin periyodik kontrollerini halk sağlığını göz önünde tutarak Covid 19 salgın döneminde de gerçekleştiriyor.

30 Mayıs 2020 Cumartesi 17:51
Asansör denetimlerinde Covid-19 önlemi

ANTALYA, (DHA) -
MMO Antalya Şube, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi ve Manavgat Belediyesi'nin yanı sıra Isparta ve Burdur'un bazı ilçelerinde asansör denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Covid 19 salgını dolayısıyla tüm kurum ve kuruluşlar gerekli tedbirleri alırken, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi de özellikle kamusal bir hizmet olarak gerçekleştirdiği asansör denetimlerine devam ediyor. Asansör denetimlerini yapan muayene personelleri kişisel koruyucu donanımları ile denetimlerini gerçekleştirerek halk sağlığını ön planda tutuyor.


MMO Antalya Şube Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, salgın döneminde de olsa asansör kullanımının vatandaşlar için daima önemli bir ihtiyaç olduğuna vurgu yaparak, "Akredite kuruluş olarak asansör firmalarıyla denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ancak denetimler sırasında, sosyal mesafenin korunmasının çok da mümkün olmadığı asansör kuyuları ve makine daireleri gibi alanlar mevcut. Dolayısıyla virüsün yayılma riskini en aza indirmek amacıyla muayene personelimizi kişisel koruyucu donanımları ile sahaya çıkarıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.