Artık aktif siyaset sahnesinde yer alacağım

MHP’de bir dönem İl Başkanlığı yapan Avukat Nizamettin Sağır, “Artık aktif siyasetin içerisindeyim. İYİ Parti’nin başarısı için mücadele edeceğim” dedi.

09 Kasım 2017 Perşembe 12:54
Artık aktif siyaset sahnesinde yer alacağım

Uzun süredir aktif siyasetten ayrı kalan ve İYİ Parti’nin kurulmasıyla beraber, kulislerde adı İYİ Parti’nin İl Başkan olacak isimlerin arasında geçen Avukat Nizamettin Sağır, sessizliğini bozarak, aktif siyasetin sahnesinde yer alacağını açıkladı. İYİ Parti’nin Antalya İl Başkanlığı’na talip olduğunun da altını çizen Av. Nizamettin Sağır, Parti Genel Merkezi tarafından görev verilmesi halinde, Antalya’da güzel bir teşkilat yapısını kuracağına vurgu yaptı.

İYİ Parti’nin siyaset sahnesine yeni bir heyecan ve soluk getirdiğinin altını çizen Sağır, “Parti’nin başarısı için ne yapılması gerekiyorsa, canla başla çalışmaya hazırım. Uzun süredir, aktif siyasetten uzaktım. İYİ Parti’yle beraber tekrar aktif siyasetin içerisinde yer alamaya karar verdim. Görev verilmesi halinde layığıyla verilen görevi yerine getireceğime inancım tam. Ama verilmemesi halinde de, Parti’nin başarısı için ne gerekiyorsa yine yapacağım” şeklinde konuştu.

Kulislerde ise şimdilik İYİ Parti’nin Antalya İL Başkanlığı için, Av. Nizamettin Sağır ile beraber, Antalya eski Belediye Başkanı Bekir Kumbul, MHP’nin eski İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan’ın adı geçiyor.

Son Güncelleme: 09.11.2017 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.