Arkadaşlarına yardıma koştular

Aksu İlkokulu öğrencileri arkadaşları Alperen’e Bilgisayar ve kitap hediye etti.

31 Aralık 2018 Pazartesi 17:05
Arkadaşlarına yardıma koştular

Sürekli olarak yatağa bağımlı olan ve evde eğitim desteği alan Alperen’in eğitimine katkıda bulunmak için öğrenciler Alperen’i evinde ziyaret ederek kendi aralarında yaptıkları yardım kampanyası ve Alperen’in babaannesinin desteğiyle aldıkları bilgisayarı ve kitapları Alperen’in evine giderek hem arkadaşlarını ziyaret ettiler hemde teslim ettiler.

 Aksu İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Alperen, arkadaşlarının bu özverili çalışması sonucu bundan sonra derslerini bilgisayardan takip edebilecek. Milli Eğitim Bakanlığının kendisi için görevlendirdiği öğretmeniyle birlikte İnternetten Milli Eğitim Bakanlığı EBA programından bütün derslerini takip edebilecek olan Alperen ve ailesi ziyarete gelen Aksu İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Alperen’in vücudu hareket edemiyor. Sadece başı hareket edebiliyor. Günde 2  kitap okuyabiliyor. Zekası normal, konuşabiliyor. Şarkı söyleyebiliyor. Şiir okuyabiliyor. Yaşıtlarıyla arasında tek farkı bedeninin hareket edememesi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.