Arıza kaynaklı kesintiler azaldı

TURİZMİN başkenti Antalya'da altyapı çalışmalarıyla yaz sezonunda arıza kaynaklı enerji kesintilerinin yüzde 38 azaldığı kaydedildi.

21 Haziran 2016 Salı 14:40
Arıza kaynaklı kesintiler azaldı
 CLK Akdeniz AŞ'den yapılan açıklamada, yaz aylarında turistik aktivitelerin arttığı bölgelerde kesintisiz enerji için bakım- onarım faaliyetlerinin sürdürüldüğü belirtildi. Sezonun açılmasıyla dağıtım merkezleri ve enerji nakil hatlarında saha çalışmalarının tamamladığının vurgulandığı açıklamada, özellikle Batı Bölge Müdürlüğü'nde yapılan yatırımlarla arıza sayısının geçen yıla göre yüzde 38 oranında azaldığı, anlık kesintilere karşı 64 mahallede kapsamlı bakım-onarım çalışması başlatılacağı ifade edildi.



Batı Bölge Müdürlüğü'nün Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş, Kalkan, Elmalı ve Korkuteli işletmelerinde yaklaşık 9 bin 250 kilometrekarelik alanda 227 bin müşteriye hizmet verdiğini kaydeden Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ. Batı Bölge Müdürü Ömer Tokman, şu ana kadar yapılan bakımlarla yılın ilk dört ayındaki arıza sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38 oranında azaldığını söyledi. Tokman, Batı Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 8 işletme sahasındaki 64 mahallede, 40 personelle haziran ayının sonunda başlatacakları kapsamlı bakım ve onarım çalışmalarıyla bu oranın daha da artacağını açıkladı.



Ömer Tokman, "Arıza sayı ve sürelerinde daha küçük rakamları hedeflediğimiz için şebeke yenileme yatırımlarına ve planlı - periyodik bakım çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Saha çalışanlarımıza teknik ve kişisel eğitimler düzenleyerek çalışanlarımızın yetkinliğini ve donanımını artırıyoruz. Çünkü personelimiz bizim aynamız, müşterilerimize onlar sayesinde ulaşıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.06.2016 14:42
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.