Aranan 3 şüpheli tutuklandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan aranan ve haklarında hapis cezası verilmiş 3 şüpheli polisin çalışması sonucu yakalandıktan sonra tutuklandı.

14 Şubat 2018 Çarşamba 12:14
Aranan 3 şüpheli tutuklandı

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri 11 Şubat'ta cezaevi firarisi L.B. adlı şüpheliyi yakaladı. Sahte kimlik taşıyan şüphelinin yapılan sorgusunda 'hükümlü ve tutuklunun kaçması', 'bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme' ve 'basit yaralama' gibi 6 ayrı dosyadan arandığı, öldürme suçundan ömür boyu ve 8 yıl 9 ay hapis cezası olduğu tespit edildi. Başkasına ait kimlik veya bilgilerinin kullanılması suçundan da hakkında işlem yapılan L.B., tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçundan hükümlü H.B. adlı şüpheliyi yapılan çalışmalar sonucunda yakaladı. Gözaltına alınan H.B. işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.


Polis, 11 Şubat'ta ihbar üzerine cezaevi firarisi A.B. adlı şüpheliyi ikametinde gözaltına aldı. Şüphelinin 'hükümlü ve tutuklunun kaçması', 'hırsızlık', 'bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık', 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etmek' suçlarından arandığı, hırsızlık suçlarından toplam 6 yıl hapis cezasının olduğu tespit edilmiştir. Başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması suçundan da hakkında işlem yapılan A.B. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.