Aracını bu halde bırakıp kaçtı!

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma ardından altgeçidin korkuluklarına çarptı. Kimliği belirsiz sürücü aracı olay yerinde bırakıp, kaçtı.

10 Haziran 2019 Pazartesi 16:48
Aracını bu halde bırakıp kaçtı!


Kaza, saat 01.30 sıralarında Cikcilli Mahallesi Hacı Baba Mezarlığı'nın yanındaki D-400 karayolunda meydana geldi. İlçe merkezine seyir halinde olan ve henüz ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 07 HT 868 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önce yol kenarındaki kaldırıma, ardından da üstgeçidin korkuluklarına çarparak metrelerce sürüklendi. Kazada otomobilden kopan parçalar yola savruldu. 

Hurdaya dönen otomobilden inen ve kimliği belirsiz sürücü, olay yerinden yaya olarak kaçtı. Gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yolda trafik akışı tek şeritten sağlandı. Otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. 

Son Güncelleme: 10.06.2019 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.