Araç karakol bahçesine girdi

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç Demre Polis Merkezi bahçesine girdi. Beton bariyere çarpan araç park halindeki bir otomobile de zarar verdi.

13 Aralık 2016 Salı 10:53
Araç karakol bahçesine girdi
Kaza, dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Demre merkez Karabucak Mahallesi'nden Gökyazı Mahallesi'ne giden Gökhan Şahin'in kullandığı 07 ZAF 62 plakalı hafif ticari araç, Demre Polis Merkezi önünden geçtiği sırada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Önce polis merkezi önündeki beton bariyerlere çarpan araç, daha sonra bahçede park halindeki Demre Emniyet Müdürü İsmail Cem Şahiner'in 07 ZBJ 90 plakalı hizmet aracına çarparak durabildi.
Kaza sırasında oluşan gürültü polis merkezinde alarma neden oldu. Kaza nedeniyle hafif ticari araçta bulunan 3 öğrenciden 1'i hafif yaralandı. İki araçta da maddi hasar meydana geldi. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.