Apartman bahçesinde çırılçıplak oturdu

ANTALYA'da, apartmanın arka bahçesinde çırılçıplak erkeğin oturduğunu görenler, polise haber verdi. İhbarla gelen polisin üzerini giydirdiği kişi, ara sokaklarda gözden kayboldu.

10 Mayıs 2019 Cuma 16:48
Apartman bahçesinde çırılçıplak oturdu

Olay, saat 13.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesine bağlı Yenigün Mahallesi'nde meydana geldi. Apartmanın arka bahçesinde çırılçıplak olan erkeğin ateş yakıp, oturduğunu gören mahalle sakinleri, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri, sevk edildi. Çıplak adam, bahçede yaktığı ateşin başında otururken, çevredekiler de cep telefonlarının kameralarıyla görüntü çekti. Belirtilen adrese gelen ekipler, çıplak erkeğe pantolon ve tişört ile spor ayakkabı giydirdi. Daha sonra sokaklarda gözden kaybolan kişinin madde bağımlısı olduğu, zaman zaman aynı yere gelip, apartman sakinlerini rahatsız ettiği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.