Antbirik'te Yıldız dönemi

Antbirlik dümenine 1985 doğumlu genç ziraat mühendisi Hasan Yıldız geçti. Yıldız; Yönetim Kurulu kararıyla genel müdür görevini üstlendi

14 Kasım 2017 Salı 17:02
Antbirik'te Yıldız dönemi

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliğinde, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz'la başlayan değişim rüzgarı tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim kuruluna 65 yıllık tarihinde ilk kez genç kadın üye alarak değişimin fitilini ateşleyen başkan Yavuz, son olarak Antbirliğin dümenini genç Ziraat Mühendisi Hasan Yıldız'a emanet etti.

Koltuk genç isme emanet

Başarılı hizmetlerle birliğin üzerindeki kara bulutları dağıtan başkan Yavuz, genç ve vizyoner isimlerin önünü açıp onları önemli görevlere getirerek birliğin geleceğini planlamaya başladı. Başkan Yavuz son olarak Genel Müdür Vekili İmdat Keskin'in emekli olmasıyla boşalan koltuğu, çalışma arzusu yüksek Serik Ziraat Odası Tarımsal Ziraat Danışmanı 32 yaşındaki Hasan Yıldız'a emanet etti.

Teşekkür plaketi

Koltuğun eski ve yeni sahipleri İmdat Keskin ile Hasan Yıldız devir-teslim töreninde bir araya geldi. Başkanı Yavuz, koltuğun eski sahibi İmdat Keskin'e 26 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Yeni Genel Müdür Hasan Yıldız'a da görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 14.11.2017 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.