Antalyalı modacıdan yeni kreasyon

 ANTALYALI moda tasarımcısı Burcu Kandemir, 'XMR' adını verdiği yeni koleksiyonunun tanıtım çekimini gerçekleştirdi.

15 Aralık 2018 Cumartesi 11:32
Antalyalı modacıdan yeni kreasyon

Tasarımcı Burcu Kandemir'in 'XMR' adını verdiği yeni koleksiyonunun tanıtımı için Emy Organizasyon & Ajans mankeni Yasmin Uge'nin objektif karşısına geçti. Sırp fotoğrafçı Ehat Lekovic tarafından çekimleri yapılan XMR koleksiyonundaki leopar desenli elbiseler dikkati çekti. Yeni tasarımlarının ilham kaynağının 'MR' makinesi olduğunu anlatan Burcu Kandemir, "XMR koleksiyonumu hazırlarken MR makinesinin şeklinden ve sesinden ilham aldım. Koleksiyonum 9 parçadan oluşuyor. Mini koleksiyon olarak adlandırdığım yeni tasarımlarım oldukça beğeni gördü. Şimdi katalog çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Yakında şıklığına ve marjinal görünümüne önem veren kadınların üzerinde göreceğiz" dedi.

Kandemir, koleksiyonunda yılın moda deseni olan leoparı yoğunlukta kullandığının altını çizerek, "Aynı zamanda pembe chanel ve vazgeçemediğimiz kadife kumaşı koleksiyonuma yansıttım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.12.2018 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.