Antalya'dan ABD'de üç noktaya direkt uçuş

TÜRK Hava Yolları, turizmde en kötü sezonunu yaşayan Antalya'dan Amerika Birleşik Devletleri'nde üç noktaya 17 Temmuz itibariyle direkt uçuş başlatıyor.

08 Temmuz 2016 Cuma 09:57
Antalya'dan ABD'de üç noktaya direkt uçuş
 Uçuşlar bir tur operatörünün tatil satışlarıyla gerçekleşecek.



ICF Airport Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş, Antalya'dan ABD'de üç farklı noktaya 17 Temmuz itibariyle karşılıklı direkt uçuşların başlayacağı müjdesini verdi. Bu uçuşların Antalya tarihinde gerçekleşmiş bir ilk olacağını belirten Abdullah Keleş, "Bu uçuşları Türk Hava Yolları ile Prince Tur Operatörü tatil satarak yapıyor. Sadece yolcu taşıma işi değil. Yani buradan ABD'ye Türkleri götürme, oradan da gelmek isteyen Türkleri getirme programı değil. Tur operatörü paket satışla bunu gerçekleştiriyor. Bu çok önemli" dedi. 



Direkt uçuş yapılacak noktaların Newyork, Chicago ve Boston olduğunu belirten Abdullah Keleş, "Aslında talep 10 noktaydı. Bu yıl ancak 3'ü gerçekleştirilebiliyor. Bu tutarsa ki, tutacağına inanıyoruz. Şu anda uçak dolulukları önemli seviyede. Tutarsa önümüzdeki yıl yaz ve kış devamlı olmak üzere en az 10 noktaya ABD- Antalya arası direkt uçuş gerçekleştirilecek. Diğer 7 nokta arasında Ohio, Las Vegas, Philadelphia, Miami gibi noktalar var" diye konuştu. 



ABD'den bu tür uçuş izni almanın çok zor olduğunu da anlatan Keleş, "Bütün uçuş izinlerinin tamamını Prince Group büyük bir özveriyle yaklaşık 8 aylık çalışma sonucu elde etti. Biz de ICF olarak ve turizm sektöründeki yönetici ve profesyoneller olarak destekliyoruz. Başarılı olacağına da inanıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 08.07.2016 10:04
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.