Antalya'da ormanlık alanda yangın

ANTALYA'da ormanlık alanda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkili olduğu bölgedeki yangın, itfaiye ve orman ekipleri tarafından söndürüldü.

22 Haziran 2016 Çarşamba 15:27
Antalya'da ormanlık alanda yangın
 Yangın, öğle saatlerinde Kepez İlçesi, Santral Mahallesi'nde çıktı. Çıkış nedeni bilinmeyen yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. Ormandan duman yükseldiğini gören mahalleli, durumu '112 acil yardım' hattına bildirdi. Kısa sürede bölgeye orman işçileri, arazözler ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler ve vatandaşlar müdahale etti. 



2 saatlik müdahalenin ardından söndürülen yangında 4 dönümlük alanın yandığı belirtildi. Vatandaşlar, aynı bölgede geçen yıl da yangın çıktığını belirterek, ormanın mangal yapmak isteyen Suriyeli vatandaşlar tarafından yakıldığını iddia etti. Polis, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 22.06.2016 15:28
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.