ANTALYA'DA ORGAN BAĞIŞI HAFTASI KUTLANIYOR

Kasım ayının ilk haftası kutlanan Organ Bağışı Haftası, Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Hastaları Sosyal Yardım Derneği'nin (AKBÖHONDER) Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi ziyaretiyle başladı.

03 Kasım 2014 Pazartesi 17:59
ANTALYA'DA ORGAN BAĞIŞI HAFTASI KUTLANIYOR
AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan ve üyeler, Rektör İsrafil Kurtcephe'ye Organ bağışına ve Organ Nakli Derneği'ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyarete Türkiye'nin ilk yüz nakilli hastası Uğur Acar ve 4'üncü yüz nakilli hastası Turan Çolak'da katıldı. Dernek Başkanı Mehmet Şahan, AÜ Organ Nakli Merkezi'nin kendileri için hayati önem taşıdığını söyledi. Şahan "Yarın bu hastalığa yakalanmayacağımızın garantisi yok" diyerek herkesi organ bağışı için duyarlı olmaya davet etti. Rektör İsrafil Kurtcephe'de dernek üyelerinin çalışmalarından memnuniyet duyduğunu belirterek özverili çalışmaları ile birçok hastanın hayata umutla tutunduğunu söyledi. Dernek üyeleri organ bağışına katkılarından dolayı Rektör İsrafil Kurtçephe'ye plaket takdim etti.

Son Güncelleme: 03.11.2014 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.