Antalya'da Hıdırellez Coşkusu

Güneş doğmadan sabahın ilk saatlerinde dünyaca ünlü Konyaaltı Sahiline koşan Antalyalılar, baharın habercisi Hıdırellez'i coşkuyla kutladı.

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:57
Antalya'da Hıdırellez Coşkusu


Güneş doğmadan sabahın ilk saatlerinde dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne koşan Antalyalılar, baharın habercisi Hıdırellez'i coşkuyla kutladı. Dilek kağıtlarını denize atanlar, en çok sağlık, iş, para ve aşk diledi.

Hıdırellez coşkusuna ortak olmak isteyen Antalyalılar, güneş doğmadan Konyaaltı Sahili'ne geldi. Yanlarında getirdikleri dilek kağıtlarını sahilden denize bırakarak dua eden vatandaşlar, en çok sağlık, iş, para ve aşk diledi. Sahilde oturan bazı vatandaşlar da Kur'an-ı Kerim okuyarak güneşin doğmasını bekledi.

Güneş doğuncaya kadar dileklerini suya atan vatandaşlar, havanın aydınlanmasıyla birlikte yanlarında getirdikleri malzemelerle kumsalda kahvaltı yaptı 

Son Güncelleme: 06.05.2015 21:10
Anahtar Kelimeler:
Antalya Hıdırellez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.