Antalya’da 'HES' kodlu fener alayı

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde fener alayı düzenlendi.

30 Ağustos 2021 Pazartesi 22:44
Antalya’da 'HES' kodlu fener alayı


Suat Metin - Ahmet Serdar Eser - Akif Yılmaz  
ANTALYA (İHA) - Katılımın yüksek olduğu alaya 7’den 70’e her yaştan vatandaşın yanı sıra, yerleşik yabancılar da katıldı. Korona virüs ve güvenlik tedbirlerinin oldukça yüksek olduğu fener alayına vatandaşlar HES koduyla alındı.  
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Gündüz saatlerinde başlayan programlar, akşam saat 19.00’da fener alayıyla devam etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı, saat 19.00'da Konyaaltı Varyartı'ndan başladı. Pandemi ve güvenlik tedbirlerinin sıkı tutulduğu fener alayına katılan vatandaşlar HES kodu sorgulanarak alındı. Yaklaşık bine yakın vatandaş, ellerinde bayrak ve meşalelerle yürüyüşe katıldı. Varyantlar kısmında açılan dev Türk bayraklarını taşıyan vatandaşların oluşturduğu görüntü adeta görsel şölen sundu. Yerleşik yabancıların da destek verdiği alaya, bazı vatandaşlar da balkonlardan destek verdi. Alay, drone ile de havadan görüntülendi. 
Yürüyüş konserin düzenleneceği Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Son Güncelleme: 30.08.2021 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.