Antalya'da 1899 köpek, 1556 kediye yuva aranıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Hayan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü'nün kontrolünde sahipsiz köpek ve kedilere ev aranıyor.

29 Temmuz 2016 Cuma 10:26
Antalya'da 1899 köpek, 1556 kediye yuva aranıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı 1899 köpek ve 1556 kediye ev sahipliği yapıyor. Belediye ekipleri, 'Onları sahiplenin. Rehabilitasyon birimlerinde bulunan pet hayvanlarımıza sıcak bir yuva vermek istemez misiniz' sloganıyla kedi ve köpekleri sahiplendirmek için çalışma başlattı. Ekipler bir yandan barınaktaki hayvanları kısırlaştırırken bir yandan da sağlık kontrollerini yaparak küpeleniyor.


Hemen hemen her cins köpeğin yer aldığı barınakta tedavi ve aşıları tamamlanan köpek ya da kedileri sahiplenmek isteyen vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Hayan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü'ne başvurması gerekiyor. Köpek sahip olabilmek için 18 yaşını doldurmak ve kimlikle barınağa müracaat etmek yeterli. Köpekler sahiplerine teslim edilmeden önce kısırlaştırılıp, aşıları tamamlanıyor. Tedavileri tamamlanmayan ya da engelli olan köpekler barınaktan bırakılmıyor.

Köpekler sahiplendirildikten sonra da belli aralıklarla kontrol ediliyor. Kontroller sonucunda iyi bakılmayan hayvanlar alınarak tekrar barınağa getiriliyor. 

Son Güncelleme: 29.07.2016 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Marina 2017-08-14 09:50:06

Merhaba.Biz küpek almak isterız kızımız. sizde Beagli varmı yavrusu ?.kız almak isteyöruz.varsa hemen gelerız alarız.teşekü[email protected]