'Antalya'yı iyi günler bekliyor'

 ALMANYA'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Almanya'dan bu yıl çok umutluyuz. Antalya'yı özellikle de turizmin incisi olan Belek turizm merkezini iyi günler bekliyor" dedi.

08 Mart 2018 Perşembe 10:59
'Antalya'yı iyi günler bekliyor'

ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölge turizmcileriyle de bir araya geldi. Belek Turizm Altyapı Birliği (BETUYAP) ile bölgedeki otellere ait stantları gezerek rezervasyonlar hakkında bilgi alan Başkan Çalık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile birlikte fuarın açılışına da katıldı.

Başkan Ramazan Çalık, "Son 2 yıldır sıkıntılı giden Alman pazarında yeniden eski günlerimize dönmek için her iki bakanımız da büyük çaba sarf ediyor. Bizler de yerel yönetimler olarak Alman tur operatörleriyle görüşmeler gerçekleştiriyoruz" dedi.

Fuara katılan otel yöneticilerinden aldıkları bilgilere göre karşılıklı görüşmeler neticesinde yeni sezonda Alman pazarından umutlu olduklarını vurgulayan Başkan Çalık, "Burada yapılan görüşmelerden gözlemlediğimiz kadarıyla Almanya'dan bu yıl çok umutluyuz. Antalya'yı özellikle de turizmin incisi olan Belek turizm merkezini iyi günler bekliyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.