Antalya'ya yeni jandarma komutanı

ANTALYA Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Ankara'ya Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanlığı'na atandı. Yerine Tunceli Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur getirildi.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:00
Antalya'ya yeni jandarma komutanı

Jandarma Genel Komutanlığı mensubu 28 general ile 25 albayın çeşitli görevlere ataması gerçekleştirildi. Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlarda general atamaları ile il jandarma komutanlıklarına ait atamalar yer aldı.

Buna göre Antalya Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Ankara'ya Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanlığı'na atandı. Tuğgeneral Yıldız'ın yerine ise Tunceli Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur getirildi. Daha önce Bartın Jandarma Komutanlığı yapan Aktemur, geçen ay albaylıktan generalliğe terfi etmişti.

Anahtar Kelimeler:
Antalya Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.