ANTALYA'NIN DENİZ SUYU TEMİZ

ANTALYA sahillerinde 306 noktada alınan 4 bin 285 deniz suyu numunesi analizinde, sahillerin insan sağlığı açışından yüzmeye son derece uygun olduğu belirlendi.

11 Kasım 2019 Pazartesi 15:09
ANTALYA'NIN DENİZ SUYU TEMİZ

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Akdeniz Bölgesi için belirlenen 1 Mayıs - 30 Ekim tarihleri arasında olan yüzme sezonunda 15 günde bir olmak üzere 640 kilometre sahil şeridinde toplam 306 noktadan analiz işin 4 bin 285 adet deniz suyu numunesi alındığını kaydetti. Antalya Halk Sağlığı Laboratuvarı ve Alanya Halk Sağlığı Laboratuvarı'nda mikrobiyolojik analizleri yapılan deniz suyu analiz sonuçlarının hem paydaş kurumlarla hem de 'yuzme.saglik.gov.tr' adresinden paylaşıldığını belirten Ünal Hülür, "Denizimiz insan sağlığı açışından son derece uygun, temiz ve güvenilir. 2020 yılı yüzme sezonunda değerlendirilmek üzere halkımız tarafından [email protected] mail adresi kanalıyla iletilecek şikâyet, görüş ve öneriler 2020 yılı Mart ayında yapılacak olan İl Yüzme Suyu Komisyonu tarafından dikkate alınacaktır" dedi.

Yılmaz KILIÇKAYA/ANTALYA, (DHA) -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.