Antalya Lopez'i bekliyor

 DÜNYACA ünlü yıldız Jennifer Lopez, ‘Regnum Live in Concert’ kapsamında 6 Ağustos'ta Regnum Carya’da konser verecek.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 12:14
Antalya Lopez'i bekliyor

Geçen yıl başlayan ve birbirinden ünlü dünya starlarını ağırlayan Regnum Carya Live in Concert, bu yıl müziği, oyunculuğu ve özel hayatıyla tüm dünyanın yakın takibinde olan Latin müziğin efsane ismi Jennifer Lopez'i ağırlıyor. Bu yıl ünlü beyzbol oyuncusu A-Rod’la evleneceklerini açıklayan Lopez’in evlilik öncesi çıktığı ‘It’s My Party’ turnesinin ön balayı adreslerinde Regnum Carya da yer alıyor.

Aralarında Andrea Bocelli, Rihanna, Pitbull gibi dünya starlarının yer aldığı sayısız düetin yanı sıra, tüm yıla damga vuran liste başı şarkılarıyla dünyada Latin müziğin rakipsiz ismi Jennifer Lopez, 6 Ağustos’ta Regnum Carya’nın görkemli sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Sanatçı, bu yılın yepyeni single’ı 'Medicine’ı ve aralarında 'On The Floor', 'Aint It Funny', 'Love Don’t Cost a Thing’in de yer aldığı tüm hit şarkılarını Regnum Carya sahnesinde seslendirecek.

Son Güncelleme: 10.07.2019 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.