Antalya'da 'Kerkük Gönül Gecesi'

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde konser veren Kerkük İlahiler Grubu, seslendirdiği ilahilerle dinleyenlerden ilgi gördü.

02 Haziran 2018 Cumartesi 13:16
Antalya'da 'Kerkük Gönül Gecesi'

Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri Karaalioğlu Parkı'nda devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kerkük Gönül Gecesi düzenlendi. Gecede, Türkmenlerden oluşan Kerkük İlahiler Grubu konser verdi. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede, Kerkük İlahi Grubu birbirinden güzel ilahi ve gazeller seslendirdi. Manevi atmosfer ortamı oluşturan etkinlik, yapılan dua ile sona erdi.

ŞARAMPOL'DE RAMAZAN COŞKUSU SÜRÜYOR

Ramazan coşkusunun yaşandığı bir diğer adres olan Şarampol Caddesi'nde de etkinlikler devam ediyor. Her akşam renkli etkinliklere sahne olan Şarampol Caddesi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Etkinlikler kapsamında, gece boyunca karakter doğaçlamaları, 'Üsküdar'a Giderken' adlı orta oyunu, Mikrofon Show ve ödüllü yarışmalar ile Karagöz ve Hacivat geleneksel dans gösterileri gerçekleştiriliyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.