Antalya'da hortum CAN ALDI!

Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana gelen hortum sonucunda 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı. Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, hortum sonucu 13 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiğini söyledi. Güven, "Portakal topladığı bir sürede, bir anda hortum geliyor, yabancı cisim başına çarpıyor ve hayatını kaybediyor." diye konuştu.

24 Ocak 2019 Perşembe 16:09
Antalya'da hortum CAN ALDI!

Öğlen saat 13.00 sıralarında Finike-Kumluca karayolunda başlayan hortum, portakal bahçelerine ve seyir halindeki araçlara zarar verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi binası ile parkta bulunan 30 araç kullanılamaz hale gelirken, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Hortum sırasında seralarda çalışırken yaralanan 5 kişi Finike Devlet Hastanesinde, 6 kişi ise Kumluca Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

O esnada olay yerinden geçen Finike Belediye Başkanı Kaaan Osman Sarıoğlu da vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştı. Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Sarıoğlu, ilçe genelinde incelemelerin sürdüğünü ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, yaralanan vatandaşları Finike ve Kumluca’daki hastanelerde ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.