Antalya'da eczane saatlerine 'Tam kapanma' düzenlemesi

ANTALYA Eczacılar Odası Başkanı Mehmet Ertekin, kentte Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı ve Aksu ilçelerinde, İçişleri Bakanlığı'nın 'tam kapanma' genelgesi nedeniyle yeni mesai saatleri uygulanacağını söyledi.

30 Nisan 2021 Cuma 15:49
Antalya'da eczane saatlerine 'Tam kapanma' düzenlemesi

Erol AKKIR/ANTALYA,(DHA) 
Antalya Eczacılar Odası Başkanı Ertekin, tam kapanma tedbirleri kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğü ve 10. Bölge Eczacılar Odası arasında görüşmeler yapıldığını ve eczanelerin hizmet saatlerinin yeniden düzenlendiğini belirtti. Oda Başkanı Ertekin, "Yeni bir karar alınıncaya kadar Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı ve Aksu ilçelerinde faaliyet gösteren eczaneler hafta içinde 08.30'da açılacak ve 18.00'de kapanacak" dedi. Oda Başkanı Ertekin, cumartesi ile Pazar günü ise tam gün nöbet mesaisi uygulanacağını açıkladı. Yeni saat düzenlemesi kapsamında 12 Mayıs Çarşamba Arefe günü ise eczaneler 13.00'de kapanacak.

Oda Başkanı Ertekin, 13-14-15 Mayıs tarihlerini kapsayan Ramazan Bayramı süresince ise tam gün nöbet mesaisi uygulanacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.