ANTALYA'DA DUMANSIZ ARAÇ UYGULAMASI

ANTALYA'da yapılan 'dumansız araç' uygulamasında, direksiyon başında sigara içtiği belirlenen 69 sürücüye toplam 10 bin 557 TL ceza kesildi.

26 Eylül 2019 Perşembe 16:31
ANTALYA'DA DUMANSIZ ARAÇ UYGULAMASI

Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, 4207 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun'un 'Tütün Ürünlerinin Yasaklanması' kapsamında, seyir halindeki araçlarda sigara içenlere yönelik 'dumansız araç' ve 'asayiş' uygulaması yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı uygulamada, 1059 kişiye GBT sorgusu yapıldı. Hakkında arama kaydı bulunan 2 kişinin yakalandığı uygulamada, üzerinde kimlik bulunmayan yabancı uyruklu bir kişi de İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

'Dumansız araç' uygulamasında ise 1062 araç kontrol edildi. Seyir halinde sigara içtiği tespit edilen 69 sürücüye toplam 10 bin 557 TL ceza kesildi. 9 aracın trafikten men edildiği uygulamada, eksikleri tespit edilen sürücülere de 38 bin 495 TL'lik cezai işlem uygulandı.

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) -

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.