Antalya'da Burdurlular gecesi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Burdurlular Gecesi düzenlendi.

25 Mayıs 2019 Cumartesi 14:58
Antalya'da Burdurlular gecesi

Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri etkinliklerle devam ediyor. Karaalioğlu Parkı ve tarihi Şarampol Caddesi'ndeki etkinlik alanlarında her akşam geleneksel Ramazan akşamları yaşanıyor. İftar sonrası Antalyalıların buluşma noktası haline gelen Karaalioğlu Parkı'nda her akşam gerçekleşen Karagöz ve Hacivat gölge oyununu izleyen Antalyalılar ardından Antalya Burdurlular Derneği'nin düzenlediği programda unutulmaz bir gece yaşadı.


BURDURLULAR DOYASIYA EĞLENDİ

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Burdurlular Gecesi'nde gelen sevilen sanatçı, Fatih Burdurlu birbirinden güzel Teke Yöresi ezgilerini seslendirdi. Antalya'da yaşayan Burdurluları ve Antalyalıları buluşturan konserde coşku dolu anlar yaşadı. Kerimoğlu Zeybeği ve sipsi eşliğinde söylenen hareketli parçalara, vatandaşlar oyunlarıyla eşlik etti.

BÖCEK'E TEŞEKKÜR

Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Önder Kurnaz "Mübarek Ramazan ayının bu güzel manevi ikliminde, böylesi güzel bir akşamda bir kez daha Burdurlu hemşerilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor günlerde bu tür etkinliklerle bizleri bir araya getiren, kültürlerimizin hatırlanmasına ve paylaşılmasına yardımcı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e, bu gecede emeği geçen çalışanlara, değerli sanatçımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Katılım sağlayan tüm hemşerilerimize Antalyalılara teşekkür ederim" dedi.

ŞARAMPOL CADDESİNDE TATAR RÜZGÂRI

Ramazan coşkusunun yaşandığı bir başka adres olan Şarampol Caddesi'nde de iftar öncesi ve sonrası birbirinden güzel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Antalya'da yaşayan Tataristanlıların düzenlediği iftar sonrası programda da renkli anlar yaşadı. Tataristan'a ait şarkıların ve halk danslarının sahnelendiği gecede Antalyalılar keyifli anlar yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.