Antalya'da, 65 yaş üstü sahile akın etti

ANTALYA'da koronavirüs tedbirleri kapsamında 10.00 ile 13.00 saatleri arasında sokağa çıkma izinleri olan 65 yaş üstü vatandaşlar, Konyaaltı sahiline akın etti.

10 Şubat 2021 Çarşamba 15:05
Antalya'da, 65 yaş üstü sahile akın etti

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)
Turizmin başkenti Antalya'da, pandemi kısıtlamaları nedeniyle sokağa belirli saatlerde çıkabilen 65 yaş üstü vatandaşlar, havanın güneşli olmasını da fırsat bilip Konyaaltı sahiline geldi. 65 yaş üstü vatandaşlara, aile yakınları ve torunları eşlik etti.

Hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının 16 derece olduğu turistik kentte, gençler ise denize girdi. Şubat ayında denize girmenin ayrıcalığını yaşayan Antalyalılar, sahile açtıkları masa ve sandalyelerine oturup kahvelerini yudumladı. Maske takma oranının yüksek olduğu sahil şeridinde oturanlar sosyal mesafe kuralına da dikkat etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.