Antalya Balık Evi'ne kadın eli

 ANTALYA'da balık restoranlarının bilinen isimlerinden Antalya Balık Evi el değiştirdi. 22 yıl kamuda mimar olarak görev yapıp emekliliğin ardından ticarete atılan Özge Kadıoğlu, Antalya Balık Evi'ni devraldı.

18 Eylül 2019 Çarşamba 10:46
Antalya Balık Evi'ne kadın eli

Şubat ayından itibaren Lara'daki işletmenin başına geçen Özge Kadıoğlu, yenilenme çalışması başlattı. Mimar gözüyle işletmenin her ayrıntısına dikkat ettiğini anlatan Kadıoğlu, Antalya Balık Evi markasını Türkiye markası yapmak için çalıştığını söyledi. Defalarca Türkiye'nin en iyi restoranları arasında ilk 10'a giren, Antalya'da balık denilince akla gelen bir markayı devralmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Kadıoğlu, yenilenme yatırımlarına hız verdi.

2 milyon TL yenileme bütçesi ayırdığı Antalya Balık Evi markasını daha ileriye götürmek için çalıştığını söyleyen Kadıoğlu, ailelerin çocuklarıyla yemek yiyebilecekleri, sakin ve güvenli zaman geçirebilecekleri bir atmosfer yaratmaya çalıştığını kaydetti.

'Anne ve kadın olarak bir işletmeden ne bekleyebilirim' sorusunu kendisine sorarak restoranını ona göre dizayn etmeye çalıştığını aktaran Kadıoğlu, "Restoranımız 2 dönüm alan üzerinde. Antalya Balık Evi, Antalya'da yıllardır faaliyet gösteren bir marka. Bu markayı çok daha iyi yerlere getirmek için çalışıyorum. Gerek iç gerek dış alanımızda farklılıklar yaptık. Menü seçeneklerimiz çeşitli. Önceki işletme zamanında çalışan mutfak kadromuzu muhafaza ediyoruz. Ana hedefim, lezzetimizi üst seviyede tutarak her kesimden müşterimize en iyi hizmeti verebilmek. Bir anne olarak çocuklarınız yanınızdayken yemeğe çıkmanın zorluğunu bilen bir insanım. Bu nedenle çocuklar için oyun parkımız da bulunuyor. Aileler çocuklarının güven içinde zaman geçirmelerini izlerken, aynı zamanda yemeklerin tadına bakabilecek" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.