Anne Türel'e çiçekli kutlama

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in annesi İnci Serçin Türel'in Anneler Günü'nü kutladı.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 12:49
Anne Türel'e çiçekli kutlama

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Anneler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, Kemer'de oturan annesi İnci Serçin Türel'i ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Ziyarette Başkan Türel'in kardeşi Berrin Türel de yer aldı.

Başkan Gül'ü çok sevdiğini söyleyen İnci Serçin Türel, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül arasında yaşanan gerginlikten dolayı üzgün olduğunu belirtti ve ikilinin dostluklarının çok eskiye dayalı olması nedeniyle bu kırgınlığın bir an önce bitmesi gerektiğini söyledi.

Mustafa Gül de Menderes Türel ile aralarındaki kırgınlığın üçüncü kişiler tarafından hazırlanan senaryolar yüzünden olduğunu kaydederek, Başkan Türel ile iyi dostluklarının tekrar eski günlerine döneceğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.