Anadolu Ateşi'nden lösemi farkındalığı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde gösteri yapan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu üyeleri ve Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, lösemiye dikkati çekmek için gösteriye beyaz maskeyle çıktı.

03 Kasım 2018 Cumartesi 13:45
Anadolu Ateşi'nden lösemi farkındalığı

Anadolu Ateşi Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan ve Dans Topluluğu, dün akşam Serik'teki Aspendos Arena'da düzenlenen dans gösterisinde lösemiye farkındalık oluşturmak ve lösemili çocuklara destek vermek amacıyla gösteriye beyaz maskeyle çıktı. Selamlama bölümünde Mustafa Erdoğan ve dans ekibi maske takarken, gösterinin son bölümü de maskeyle yapıldı.

Mustafa Erdoğan, "Bu gösteriyi LÖSEV için yaptık. LÖSEV önemli bir duyarlılık yarattı. 20 yıldır yaptığı etkinliklerle önemli işlere imza attılar. 2-8 Kasım tarihlerinde kanserle mücadele günleri ilan ettiler. Biz de burada Aspendos sahnesinden bütün Türkiye'ye, LÖSEV'de çalışan herkese, bu zamana kadar LÖSEV'in katkısı olmuş herkese bir selam vermek ve bu duyarlılığı artırmak amacıyla gösterimizde maskelerimizi kullandık. İlk defa maskeyle dans ettik. Çünkü bununla yaşayan insanlar var. Bununla bir özdeşlik kurmak, onlara empati katmak ve sahnede bununla dans etmek istedik. Tüm lösemili çocuklara selam olsun" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.