Altınyaka Koleji SMA hastası Toprak için umut oldu

Eskişehir’de yaşayan SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası 4 yaşındaki Toprak Yavaş’ın tedavi masraflarını karşılamak için Antalya’da ki Altınyaka Koleji tarafından kermes düzenlendi.

12 Kasım 2021 Cuma 13:42
Altınyaka Koleji SMA hastası Toprak için umut oldu

Toprak’a bir katkı, bir bağış, bir umut ve bir destek sloganıyla Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Altınyaka Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul Müdürü Hande Geyikçi, tedavi masraflarının yüzde 75’lik kısmının tamamlandığını, geri kalan yüzde 25’lik kısmının temin edilmesi halinde minik Toprak’ın yurt dışında tedavisinin gerçekleşeceğini söyledi.

“ Yeterli bağış olmazsa ona umut olamayacağız”

Toprak için toplanan parayı hesabına yatıracaklarını kaydeden Okul Müdürü Hande Geyikçi, “ Toprak’ın şu anda 600 gramı kaldı. Kilo alımı yaparsa ve yeterli bağış toplamazsa ona destek olamayacağız, ona umut olamayacağız. Dolayısıyla bir an önce gerekli paranın toplanması gerekiyor. Okulumuzda Okul Aile Birliğimizle ve belediyenin yardımıyla bir kesmes düzenledik. Toprak için toplanan parayı ona bağışlayacağız” dedi.

“ Herkesten Toprak için destek bekliyoruz”

Toprak’a bir katkı, bir bağış, bir umut ve bir destek olmaya amaçladıklarını ifade eden Hande Geyikçi, “Sosyal medyada Toprak için bağış yönünde destek çağrısı dönüyor. Toprak’ın bu ilaca ihtiyacı var. O yüzden herkesten Toprak’a destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. Velilerin bağış konusunda çok duyarlı olduğunu da belirten Hande Geyikçi, “Toplanan meblağ ne kadar olursa hesabına yatıracağız. Bizden bağımsız banka hesap numarasına yatıran velilerimiz de var. Kermese katılmayıp para yardımında bulunan velilerimiz var. Konyaaltı belediyesi ve Gürsu Mahalle muhtarımız pek çok kuruluşa duyuru yaptı. Velilerimiz birçok derneğe üye oldukları için onların desteklerini de görüyoruz” ifadesinde bulundu.

Tedavi masrafı 18 Milyon TL

Tedavi masrafları için İstenen paranın yüzde 75’inin tamamlandığına vurgu yapan Hande Geyikçi, “Toprak’ın teyzesi okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmeni. Bizde öğretmenimizin yeğenine destek olmak istiyoruz. Toprak’ın 18 milyon TL tedavi masrafı var. Toprak Eskişehir’de yaşıyor. Antalya’dan Eskişehir’e Toprak için umut olmak istiyoruz” dedi.  

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 12.11.2021 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.