Altıntaş’ta güvenlik toplantısı yapıldı

Altıntaş Mahallesi’nde güvenlik toplantısı düzenlendi. Toplantıda, mahallenin güvenlik sorunları ele alınarak, çözüm önerileri konuşuldu.

27 Ağustos 2019 Salı 13:25
Altıntaş’ta güvenlik toplantısı yapıldı

GÜVENLİK SORUNLARI KONUŞULDU

Altıntaş Mahallesi’nde, emniyet birimleri, Mahalle Muhtarı Bilal Çelik’in katılımıyla vatandaşlar için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda terör, hırsızlık gibi güvenlik sorunlarının yanı sıra, trafikle ilgili olan trafik ışıkları ve kavşaklarla ilgili sorunlar da ele alındı. Çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıyı değerlendiren Mahalle Muhtarı Bilal Çelik, güvenlik toplantılarının ilkinin kendi mahallesinde gerçekleştiğini belirterek, “Emniyet mensuplarımız, vatandaşlarımıza her türlü sorunda yanlarında olduklarını belirtti. Vatandaşla bire bir diyalog kurarak her sorunu dinlediklerini, herhangi bir sorun yaşandığında emniyet güçlerine bildirebileceklerini söyledi. Verimli bir toplantı oldu. Mahalledeki sorunlarımızı güvenlik güçlerimize anlatarak, hep birlikte çözüm yolları aradık. İlerleyen süreçte mahallemizdeki güvenlik sıkıntılarının en aza ineceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.