Altınova’ya yeni yol

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yolların onarım ve yenileme işlerini üstlenirken aynı zamanda ilçeye yeni yollar açarak ulaşım ağını kuvvetlendiriyor. Kepez Belediyesi, Altınova’ya da yeni yollar kazandırıyor.

21 Kasım 2017 Salı 10:05
Altınova’ya yeni yol

Kepez Belediyesi, imara açılan alanlarda modern şehirleşmeye uygun yol çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye yüzlerce kilometre yeni yol kazandıran Kepez Belediyesi, Altınova Orta Mahallesi’ne yaklaşık 1 kilometrelik yeni bir yol kazandırıyor. Modern kentleşmenin hızla yaşandığı Kepez’de yeni yollarla ulaşım ağı güçleniyor. Şehirleşmenin içerisinde yeşil alanların, yeni yolların ve yaşam alanlarının da düşünüldüğü ilçede yeni bağlantı yolları oluşturularak hizmete açılıyor.

Hizmet için yoğun mesai

Birçok yeni yol ile ilçenin ulaşım ağını güçlendiren Kepez Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Altınova Orta Mahallesi Çağan Sokak’ta 300 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde, Yıldız Sokak’ta da 500 metre uzunluğunda, 18 metre genişliğinde iki yeni yol kazandırıyor. Çağan Sokak yeni yapılan ekleme ile havaalanına bağlanıyor. Bu yeni iki yol ile mahalle ve çevresine yaklaşık 1 kilometre yeni yol yapılıyor. Ekiplerin yoğun mesailerle gerçekleştirdiği yol açma çalışmaları sonucunda her iki sokaktaki yeni ulaşım ağlarının en kısa zamanda hizmette olacağını belirten Başkan Hakan Tütüncü, yeni yolların Kepez’e hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.