Altınova semt spor sahası açılıyor

KEPEZ Belediyesi'nin Altınova Düden Mahallesi'nde yapımını tamamladığı semt spor sahası hizmete açılıyor.

01 Ekim 2019 Salı 16:25
Altınova semt spor sahası açılıyor

Kepez Belediyesi'nin Altınova Bulvarı Düden Mahallesi'nde yapımını tamamladığı semt spor sahası 2 Ekim Çarşamba günü saat 11.00'da törenle hizmete açılıyor. Düden Mahallesi'nde 15 bin 430 metrekare alan üzerine inşa edilen semt spor sahasının içinde futbol ve basketbol sahaları, açık hava fitness aletleri, spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, masalar, banklar, çatılı kamelyalar yer alıyor.

KEPEZ'İN ÇOCUKLARI SPORLA BÜYÜYOR

Altınova halkının ortak buluşma noktası olacak olan semt spor sahası, bölge sakinlerini de yemyeşil bir çevreyle kucaklaştıracak. Bugüne kadar sporla ilgili çok sayıda projeye imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “2009 yılında yola çıkarken, Kepez'i eğitim, spor ve sanat şehri haline getireceğimizin sözünü vermiştik. Hedefler koyduk ve bu hedeflerimizin çok çok üzerinde hizmetleri ilçemize kazandırdık. Kaliteli spor salonları, semt spor sahaları, spor okulları ve örnek spor projeleri ile Kepez'in çocuk ve gençleri artık sporla büyüyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.