ALTINBEŞİK FESTİVALİ SONA ERDİ

İbradı'da bu yıl 28'incisi düzenlenen Altınbeşik Üzüm Turizm ve Kültür Festivali sona erdi.

08 Eylül 2014 Pazartesi 10:20
ALTINBEŞİK FESTİVALİ SONA ERDİ
Festivalin son gün akşamı Ormana Mahallesi'nde sanatçı Sevil Esen ile yöresel sanatçı Hüseyin Dere konser verdi. Konsere bölge halkı yoğun ilgi gösterirken, gökyüzüne salınan dilek fenerleriyle barış ve kardeşlik mesajı verildi. Gecede festivale katkı sağlayanlara plaket verildi.

'TEK YÜREK OLDUK'
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, festivalin ilçedeki birlik ve beraberliği artırdığına dikkati çekti. Başkan Küçükkuru şöyle dedi:

"El ele, gönül gönüle başladığımız festivalimizi Ormana mahallemizdeki kapanış gecesinde de tüm yöre insanlarımızla tek yürek olarak sonlandırdık. İbradı Altınbeşik Üzüm Turizm ve Kültür Festivali aracılığıyla yörenin doğal ve kültürel zenginliklerini tanıttık. Başka illere göç etmiş hemşerilerimizin yılda bir kez de olsa memleketlerine gelmelerine olanak tanıdık."

Son Güncelleme: 08.09.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.