ALTİD’de kamu ve turizm görüşüldü   

Antalya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili’yi ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.   

04 Şubat 2021 Perşembe 17:01
ALTİD’de kamu ve turizm görüşüldü   

  Erdal Anak   
  ANTALYA (İHA) 
  Antalya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay ve İlçe Sivil Toplumla İlişkiler Alanya Şefi Onur Akkoyun, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA)  ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili’yi ziyaret etti. Yapılan ziyarette turizm sektörünün istihdama olan katkısı, önceki sezonda yaşananlar ve 2021 sezonundan beklentiler, Antalya’ya gelecek turist sayının artırılması için yapılan çalışmalar, özel sektörün kamuyla olan uyumu, turizm sektörünün çeşitlendirilmesi ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ile yapılan çalışmalar, sivil toplum kuruluşlarının Antalya ve Alanya özelindeki koordinasyonu ve uyumu konuları görüşüldü. 
                               

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.