ALT GEÇİTTE ZİNCİRLEME KAZA

Antalya'da Şarampol 2 Altgeçit'inde hız ve dikkatsizlik nedeniyle 6 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Araç sürücülerinin yara almadığı kaza sonrası Yener Ulusoy Bulvarı'nda uzun araç kuyruğu oluştu.

06 Haziran 2014 Cuma 13:07
ALT GEÇİTTE ZİNCİRLEME KAZA
 Muratpaşa İlçesi Yener Ulusoy Bulvarı'ndaki Şarampol 2 Altgeçiti'nde saat 11.00'de zincirleme kaza oldu. Altgeçitte trafiğin yoğun olduğu sırada hız ve dikkatsizlik nedeniyle aynı yönde ilerleyen 6 araç çarpıştı. Sürücülerinin ve araçlarda bulunanların yaralanmadığı kazada, olay yerine gelen polis ekipleri altgeçitte güvenlik önlemi aldı. Sürücüler ve otomobillerde bulunanlar kaza sonrası kısa süre şaşkınlık yaşadı. Kaza nedeniyle tek şeridi trafiğe kapatılan altgeçitte araçlar uzun kuyruk oluşturdu.

Polisin kaza yerindeki incelemesinin ardından, araçlar altgeçitten çıkarıldı.


Son Güncelleme: 06.06.2014 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.