Alaylı’nın su sorunu çözüldü!

Uzun bir süredir baş gösteren ve borularda çamurlu su akmasına neden olan Alaylı Mahallesi’nin içme suyu sorunu Aksu CHP İlçe Başkan Yardımcısı Rıza Maden, İYİ Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Nevzat Akçan ile Alaylı Mahalle Muhtarı Cihangir Yılmaz’ın girişimleri sonucu çözüldü. 

23 Haziran 2020 Salı 11:54
Alaylı’nın su sorunu çözüldü!

Alaylı Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözüldü. Mahallede uzun bir süreden beri içme suyu sorunu baş gösteriyordu. Bir taraftan borulardan çamurlu su akarken, bir taraftan da ihtiyacı giderecek kadar yeterli içme suyu akmıyordu. Bu sorun, geçtiğimiz günlerde CHP Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Rıza Maden, İYİ Parti Aksu Belediye Meclis üyeleri Nevzat Akçan ve Harun Hor ile beraber Alaylı Mahalle Muhtarı Cihangir Yılmaz’ın girişimleri sonucu çözüldü. ASAT’ın açtığı 2 sondaj kuyusu, içme suyu sorununu ortadan kaldırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alaylı Mahalle Muhtarı Cihangir Yılmaz, “2 Yıla yakın bir süredir mahalle olarak içme suyu sorununu yaşıyorduk. Daha önce açılan 3 sondaj kuyusundan, 2 kuyunun çökmesi sonucu, içme suyu ihtiyacını bir tek kuyudan karşılıyorduk. O da yeterli olmuyordu. Akan su ise çamurluydu. Ayrıca 3 ayrı dinamo çalıştırmak zorunda kalıyorduk. Bu da haliyle ASAT’a yüklü miktarda elektrik faturası masrafı yüklüyordu. Sağ olsunlar CHP Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Rıza Maden ile İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Akçan ile Harun Hor önümüze düştü. Gerekli yerlerle görüştük. Bu görüşmeler olumlu geçti. 2 adet yeni sondaj kuyusu açıldı. Ve kaliteli suya ulaştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşın olmazsa olmaz ihtiyaçlarının başında gelen içme suyu ihtiyacının giderilmesinden dolayı  mutlu olduklarını ifade eden CHP’li Rıza Maden, “Başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere ASAT’a ve  ALDAŞ yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 23.06.2020 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.