ALANYA TSO MESLEK YÜKSEKOKULU ÖDÜLLERİ TOPLADI

Akdeniz Üniversitesi Alanya TSO Meslek Yüksekokulu, 24-26 Ekim tarihleri arasında Alanya'da düzenlenen 4. Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'nda ödülleri topladı.

03 Kasım 2014 Pazartesi 17:08
ALANYA TSO MESLEK YÜKSEKOKULU ÖDÜLLERİ TOPLADI
Alanya TSO Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı öğrencileri, 'En İyi Balık Yemeği Kategorisi'nde birincilik kupasını Akdeniz Üniversitesi'ne kazandırırken, çeşitli kategorilerde ise toplamda 5 gümüş, 12 bronz madalya ve 16 merit ödülle yarışmaya damga vurdu.

Alanya TSO Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin İnal, böylesine önemli bir organizasyonda başarılı olan öğrencileri ve onları yarışmaya hazırlayan öğretim elemanları Oğuz Nebioğlu, Ahmet Şık ve Gülcan Demirel'e müteşekkir olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu ifade etti.

Son Güncelleme: 03.11.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.