Alanya Kaymakamı Özdemir, Isparta'ya atandı

İçişleri Bakanlığı aleyhine açtığı davayı kazanarak Alanya Kaymakamlığı'na dönen Erhan Özdemir, göreve başladığı 17'nci gün Isparta Vali Yardımcılığı'na atandı. Antalya Vali Yardımcılığı'na getirilen eski kaymakam Hasan Tanrıseven ise göreve iade edildi.

12 Mart 2015 Perşembe 17:18
Alanya Kaymakamı Özdemir, Isparta'ya atandı
İzmir Vali Yardımcılığı'na atandıktan sonra Antalya İdare Mahkemesi'ne açtığı davada verilen yürütmeyi durdurma kararı üzerine, İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden Alanya Kaymakamlığı'na atanan Erhan Özdemir, 17 gün sonra bu kez Isparta Vali Yardımcılığı'na atandı. Alanya'da 5 ay kaymakamlık yaptıktan sonra Antalya Vali Yardımcılığı'na atanan Hasan Tanrıseven ise Antalya Valiliği tarafından tekrar Alanya Kaymakamlığı'na atandı. Kaymakam Özdemir'in avukatı Mehmet Tığlı, Özdemir ile telefonla görüştüğünü ve atamayı doğruladığını söyledi.

SADECE 17 GÜN SÜRDÜ
Alanya Kaymakamı olarak 2 yıl görev yaptıktan sonra İzmir Vali Yardımcılığı görevine tayin edilen Erhan Özdemir'in yerine 3 Eylül 2014 tarihinde Muğla'nın Yatağan İlçesi Kaymakamı Hasan Tanrıseven atandı. Daha sonra Özdemir'in avukatı Mehmet Tığlı, Antalya Bölge İdare Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma talebiyle dava açtı. Mahkeme, Özdemir lehine karar verdi ve İçişleri Bakanlığı bu karara itiraz etti. Ancak bakanlığın itirazı reddedildi. Ardından 23 Şubat 2015 tarihinde Özdemir, Alanya Kaymakamlığı görevine döndü. Hasan Tanrıseven ise Antalya Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. Özdemir, Alanya'daki görevinin 17'nci gününde yeniden tayin edildi.
 

Son Güncelleme: 12.03.2015 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.