Alanya Gençlik Merkezi'nde kayıtlar sürüyor

Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde geçen ay açılan Alanya Gençlik Merkezi'nin üye sayısı 353'e ulaştı.

04 Mart 2015 Çarşamba 13:15
Alanya Gençlik Merkezi'nde kayıtlar sürüyor
7 ile 29 yaş arasındakilerin kayıt yaptırabildiği merkezde Osmanlı Türkçesi, ipekböceği dokumacılığı, su kabağı işlemeciliği, bağlama, gitar, keman, satranç, model uçak, halk oyunları, tiyatro, resim, ebru sanatları, diksiyon dersi, Kuran-ı Kerim eğitimi, kumaş ve ahşap boyama, işaret dili konuşma ve dil eğitimi olmak üzere 18 dalda eğitim verilecek.

BELGE VERİLECEK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Gençlik Merkezi'nde açılacak kurslarda 15'er kişilik sınıflarda eğitim verileceğini söyledi. Gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri ve kabiliyetleri doğrultusunda meslek sahibi edinmeleri amacıyla açılacak kursları tamamlayanlara belge verileceğini belirten Tamrak, "Alanya'da unutulmaya yüz tutmuş meslek ve el sanatlarından ipekböceği dokumacılığı, su kabağı işlemeciliği, koza resim ve işlemeciliği kurslarımız başladı" dedi.
 

Son Güncelleme: 04.03.2015 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.