Alanya Emniyete'nde Saka dönemi

Alanya Emniyet Müdürü Erkan Dur'un, Gümüşhane'ye İl Emniyet Müdürü olarak atanmasının ardından yerine Antalya Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Ömür Saka getirildi.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 14:28
Alanya Emniyete'nde Saka dönemi
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2014 yılı atamaları kapsamında Gümüşhane'ye İl Emniyet Müdürü olarak atanan Alanya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur'un yerine atanan Antalya Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Ömür Saka, ilçeye gelerek göreve başladı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki makamında ziyaretçilerini ağırlayan Emniyet Müdürü Saka, "Alanya dünyaca ünlü marka bir şehir. Antalya'da görev yaptığım sürede takip ettiğim kadarıyla, projeli çalışmaların yapıldığı bir yer. Biz de bu projeli çalışmaları arttırarak görevimizi yerine getireceğiz. Suç işlenmeden önüne geçme amaçlı önleyici hizmetler noktasında ağırlıklı çalışacağız. Bu konuda Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 14.07.2014 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.