Alanya'da tekne yangınları sonrası denizde temizlik

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, limandaki gezi teknesinde dün akşam çıkan yangın nedeniyle 4 tekne, hasar gördü. Alevlerin sardığı teknelerden 2'si ise tamamen yandı. Ekipler, bugün de denizde temizlik çalışması başlattı.

16 Ağustos 2021 Pazartesi 14:37
Alanya'da tekne yangınları sonrası denizde temizlik

Engin ANAK/ ALANYA (Antalya), (DHA)-

Türkler Mahallesi'nde limandaki gezi teknesinde, dün saat 22.00 sıralarında çıkan yangın, kısa sürede 3 tekneye sıçradı. Yangına itfaiye, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Belediyesi ile Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ekipleri müdahale etti. Yangında teknelerden ahşap olan 2'si, kullanılamaz hale geldi. Alanya Belediyesi deniz temizlik ekipleri de yangında denize karışan kül ve molozları temizlemeye başladı. Yangından kalan kül ve molozların açığa sürüklenmemesi için denizde setler oluşturan ekipler, ağlarla molozları topladı. Yangında daha az hasar gören 2 tekne ise limanın farklı noktalarına demirlenirken, itfaiye ekiplerince hasar tespiti ve inceleme yapıldı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında, Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de limanda incelemelere devam ediyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.